Litespeed

Managed WordPress
Hosting

Litespeed WordPress Hosting

Jeg har hostet hjemmesider og shops for mine kunder i mere end 15 år på shared, VPS samt dedikeret servere. Jeg er specialiseret i Litespeed Hosting løsninger til WordPress. Jeg tilbyder kun 100% Managed WordPress Hosting. Dennis Gram

Dennis Gram | Freelance Webdesigner

Hvad er Managed Hosting?

En Managed WordPress Hosting-løsning er et setup, hvor kunden ikke er involveret, eller har ansvar for opsætning eller den løbende drift.

Med andre ord, så er der ingen softwareopdateringer, FTP, Databaser eller andre komplicerede områder, kunden skal tage sig af, opstår der et problem, der er hosting-relateret, er det dækket af den årlige pris, du betaler dejligt nemt og 100% hands-off.

WordPress hosting priser

Professionel hosting til din WordPress Hjemmeside & Webshop

MH1

  99/md*

Managed

Litespeed hosting

3GB SSD RAID 10 disk

75GB Trafik

Backup 1 dag bagud

Ingen binding

 

*Årlig betaling

MH2

  149/md*

Managed

Litespeed hosting

+ CF APO

3GB SSD RAID 10 disk

75GB Trafik

Backup 1 dag bagud

Ingen binding

 

*Årlig betaling

MH3

  199/md*

Managed

Litespeed hosting

+ CF APO

3GB SSD RAID 10 disk

75GB Trafik

+ Backup 90 dage bagud**

Ingen binding

 

*Årlig betaling
** Ekstern backup

Enterprise

  ?/md*

Skræddersyet VPS/Dedikeret løsning kan leveres til et eller flere sites/shops med mulighed for at tilknytte en SLA.

 

WordPress Hosting funktioner

Når discount‐hosting bare ikke er godt nok.

Litespeed hosting

Litespeed server med hurtige SSD diske og Litespeed‐catching danner grundlag optimale loadtider.

~

SSL Certifikat

Den berømte hængelås er et must i dag, så jeg sørger for, at din hjemmeside får installeret et gratis SSL‐certifikat

Global CDN

Cloudflare CDN‐netværk sættes op for optimal speed og reach, anden optimering foretages i den forbindelse.

Railgun

Railgun fra Cloudflare er inkluderet i alle hostingaftaler og vil i mange tilfælde forbedre hastigheden på din hjemmeside.

Backup

MH1/MH2 kommer med en daglig onside-backup bagud, hvor MH3 leveres med en ekstern backup 90 dage bagud – Backups indlæses gratis.

Mail hosting

Outlook 365 eller Google Workspace anbefales som mailudbyder, men alle hostingaftaler er inkl. mail-hosting med 5 mailadresser samt webmail.

+

Gratis flytning

Flytning af din hjemmeside er gratis, og ligeledes er Cloudflare, APO og evt. Railgun opsætning. Opsætning af mail kan udføres på timebasis.

Managed hosting

100% hands-off WordPress‐hosting og alt, der er relateret til jeres hostingaftale, udføres af mig og er inkluderet i den aftale, du har indgået.

Fantastisk support

100% hands-off WordPress‐hosting og alt, der er relateret til jeres hostingaftale, udføres af mig og er inkluderet i den aftale, du har indgået.

WordPress Automatic Platform Optimization (APO)

For at opnå optimal performance kan WordPress Automatic Platform Optimization fra Cloudflare med fordel anvendes. Det vil altid give et boost og optimalt i forbindelse med hastighedsoptimering af hjemmesiden samtidigt. (inkluderet i MH2 & MH3)

Nyhedsbrevet OnlineKaos

For dig, som finder det at have en online tilstedeværelse forvirrende, så er OnlineKaos Nyhedsbrevet, et Win! Jeg kommer med korte og præcise råd, som giver dig overblik til at handle på de rigtige ting.

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at få en WordPress hostingaftale?

En Managed WordPress-hosting aftale kan være oppe at køre inden for 24/48 timer hvis jeg kan få adgang til det jeg skal relativt hurtigt.

Hvad med vores mail?

Grundlæggende har jeg den indstilling, at man bør benytte Google Workspace eller Microsoft 365 til mail ligesom jeg selv, gør det, men det er muligt at hoste mail på din hosting-løsning.

Hvis jeg skal stå for flytning/opsætning af en eksisterende mail, er det ikke inkluderet i en gratis flytning af hjemmesiden.

Skal du have adgang til min hjemmeside?

Jeg skal bruge adgang til din hjemmeside for at kunne flytte den, og det sker typisk via oprettelse af et særskilt administrator‐login, der kun benyttes det netop det.

Jeg ser intet telefonnummer?

Der er naturligvis et telefonnummer, du kan ringe på. Jeg har telefonisk kontakt med alle mine kunder, men på grund af min lokation i Tjekket, ringer jeg “normalt” op, hvis der er brug for en snak. Jeg er lynhurtig på mail 🙂

Vi har flere hjemmesider?

Hvis der er tale om, 3 eller flere hjemmesider/shops, så kontakt til mig, så finder vi en fornuftig aftale.

Hvordan foregår betaling

Der er kun mulighed for kortbetalinger med Visa/Mastercard, og fornyelse af dit abonnement sker automatisk med samme kort, du har oprettet dig med. For momsregistrerede virksomheder tillægges der i øvrigt ikke moms til faktura iht. reglerne omkring reverse tax mellem EU‐stater.

Er der binding?

Du er ikke bundet for en længere periode, end du har betalt for. For at undgå afbrydelse af abonnementet fornyes det automatisk med en opsigelsesperiode på 7 dage.

Kan der kombineres med en WordPress serviceaftale?

Ja, det er ikke noget problem, langt de fleste hosting‐kunder hos mig har også tilknyttet en serviceaftale.