Better safe than sorry

WordPress
Serviceaftale

Tryghed med en serviceaftale

Jeg holder din WordPress‐hjemmeside sikker, opdateret og kørende, så du ikke behøver at bruge tid på det. Det er en disciplin, jeg har mange års erfaring i, lad mig fjerne den byrde fra dig med en WordPress‐serviceaftale. Dennis Gram

Dennis Gram | Freelance Webdesigner

Førstegangs indtrykket er afgørende.

Det første, man tjekker ud, når man skal købe en ydelse, eller produkter er firmaets hjemmeside. Det er supervigtigt, den er online, at den ikke er hacket nede, eller at potentielle kunder får virus/malware, når de besøger din hjemmeside.

For mindre, end hvad en kop kaffe koster om dagen kan du sikre dig mod en lang række problemer, og ikke kun, at de ikke opstår fremadrettet, men også slippe for at bruge tid på det selv, og kan du overhovedet sikre den slags selv?

WordPress Serviceaftale Priser

Basic inkluderet i alle serviceaftaler.
Software opdateringer af WordPress, temaer, plugins samt database-cleanup, malware-scanning og en månedlig rapport.

Til mindre ikke forretningskritiske onepagere og hjemmesider.

SA1

  249/md*

Basic +

backups x1 dagligt

 

*Årlig betaling

Virksomheder hvor hjemmesiden spiller en vigtig rolle.

SA2

  399/md*

Basic +

backups x2 dagligt

sikkerhedspakke

performance scan

 

*Årlig betaling

Firma‐hjemmesider og webshops, hvor oppetid er afgørende.

SA3

  799/md*

Basic +

backups x4 dagligt

sikkerhedspakke

performance scan

uptime monitor

billedoptimering

60 min. support md.

 

*Årlig/halvårlig betaling

Enterprise og forretningskritiske Webshops og hjemmesider.

Enterprise

  ?/md*

Skræddersyet løsning kan leveres til et eller flere sites/shops med mulighed for at tilknytte en SLA.

 

Hvorfor en serviceaftale?

Fordi din hjemmeside er det første potentielle kunder, møder.

Undgå hacking

Stackpatch.com oplyser, at op mod 50.000 WordPress‐hjemmesider bliver hacket hver dag. WordPress, temaer og plugins skal holdes opdateret, det er her, det oftest går galt. Med en WordPress‐serviceaftale undgår man den situation.

Altid ekstern backup

Selvom man holder sin hjemmeside opdateret, kan hacking stadig ske. Det er ikke givet, at din host kan hjælpe dig, når det går galt, og muligheden for, man selv skaber problemer, er der altid, og derfor giver en WordPress‐serviceaftale mening.

Beskyt dine besøgende

Det sidste, man ønsker, er kunder, at potentielle kunder bliver inficeret med malware, trojans og anden skadelig software og kode. Man har et ansvar, når man driver en hjemmeside og det, bør man tage alvorligt.

Undgå nedetid

En hjemmeside kan gå ned permanent, i perioder eller bare have en dårlig “oppetid”, og i de fleste tilfælde går der lang tid, før det bliver opdaget. Ved at overvåge hjemmesiden 24/7 kan der sættes ind hurtigt og effektivt.

Spar tid & penge

En WordPress‐serviceaftale giver dig tid til at fokusere på forretningen. Du behøver ikke sætte dig ind i vedligehold, opdateringer, backups og alt muligt andet, da hele den proces er dækket af din serviceaftale.

Gratis indlæsning backup

Uanset hvor meget man opdaterer og gør alt rigtigt. så kan menneskelige uheld, fejl i software og andet altid opstå. Og når uheldet er ude, så er din redning en frisk backup, som følger med i din serviceaftale, og den indlæses gratis.

WordPress eksperthjælp

Med en WordPress‐serviceaftale hos mig, så har du en specialist, som har sat sig ind i din hjemmeside, og det betyder, at jeg altid kan træde effektivt til, når og hvis nødvendigt, uanset opgavens karakter.

Gratis årligt eftersyn

En gang om året tilbydes du et gratis eftersyn af din hjemmeside/webshop, hvor jeg går den efter i alle detaljer, og herefter modtager du en rapport med fejl, mangler og eventuelle forbedringer, der med fordel kan udføres.

Nyhedsbrevet OnlineKaos

For dig, som finder det at have en online tilstedeværelse forvirrende, så er OnlineKaos Nyhedsbrevet, et Win! Jeg kommer med korte og præcise råd, som giver dig overblik til at handle på de rigtige ting.

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at få en WordPress serviceaftale?

En aftale kan være oppe at køre inden for 24/48 timer, hvis jeg kan få adgang til det, jeg skal relativt hurtigt.

Hvad med binding?

Du er ikke bundet for en længere periode, end du har betalt for. For at undgå afbrydelse af abonnementet fornyes det automatisk med en opsigelsesperiode på 7 dage.

Skal du have adgang til min hjemmeside?

Jeg skal bruge adgang til din hjemmeside for at udføre det løbende arbejde, og det sker typisk via oprettelse af et særskilt administrator‐login, der kun benyttes det netop det.

Fixer du alle problemer?

Jeg udfører det, som er angivet under den aftale, du har indgået med mig, men tager mig gerne af andet mod betaling, enten pr. time eller ved køb af klippekort.

Jeg har flere hjemmesider?

Hvis der er tale om, 3 eller flere hjemmesider/shops, så kontakt til mig, så finder vi en fornuftig aftale.

Hvordan foregår betaling?

Der er kun mulighed for kortbetalinger med Visa/Mastercard, og fornyelse af dit abonnement sker automatisk med samme kort, du har oprettet dig med. For momsregistrerede virksomheder tillægges der i øvrigt ikke moms til faktura iht. reglerne omkring reverse tax mellem EU‐stater.

Jeg ser intet telefonnummer?

Der er naturligvis et telefonnummer, du kan ringe på. Jeg har telefonisk kontakt med alle mine kunder, men på grund af min lokation i Tjekket, ringer jeg “normalt” op, hvis der er brug for en snak. Jeg er lynhurtig på mail 🙂

Kan der kombineres med en WordPress hostingaftale?

Ja, det er ikke noget problem, langt de fleste serviceaftale‐kunder hos mig har også tilknyttet en hostingaftale.